1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه سالاداسفناج

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:

    نیم كیلو =اسفناج تازه
    یك عدد =متوسط كلم برگ قرمز
    یك عدد= متوسط پیاز
    یك دوم فنجان= برگه ی زردآلو (میوه های فصل رو هم میشه اضافه کرد )
    یك فنجان =مغز تخمه ی آفتابگردان
    به مقدار كم =نمك
    مواد لازم برای سس سالاد :
    2 قاشق غذاخوری =روغن زیتون
    2قاشق غذاخوری= آب نارنج
    2قاشق غذاخوری =ریحان تازه ی ساطوری شده
    1 حبه( در صورت تمایل) سیر( رنده شده)
    2قاشق غذاخوری =آب انار شیرین
    طرز تهیه :

    برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد كنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید.


    كلم قرمز را به صورت خلالی باریك ببرید و یا رنده كنید ، سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت

    باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه كنید .

    خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یكدیگر مخلوط شوند.

    برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سركه سیب یا آبغوره نیز استفاده كنید ) را با هم مخلوط كنید.

    كمی نمك بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه كم و یا زیاد كنید.

    بعد از اینكه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه كنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط كرده و سپس سرو كنید.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ............................................................tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.