1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

آش سبزی (شیراز)

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏11 دسامبر 2014 در انجمن سوپ و سالاد

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد



    aimg.tebyan.net_big_1389_02_107614722118514721521002501141989214211457.jpg
    این آش از دسته آش ‏های نذری در شیراز می ‏باشد که در ماه رمضان و تاسوعا، عاشورا به عنوان نذر پخته می ‏شود.


    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    گوشت سردست گوسفندی با استخوان 500 گرم
    سبزی (تره، ترخون، شوید) 400 گرم
    نخود 100 گرم
    عدس 100 گرم
    لوبیا قرمز 100 گرم
    برنج 100 گرم
    پیاز 1 عدد

    پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم
    ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    * حبوبات را از 12 ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده و مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
    * گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می ‏دهیم تا کاملاً پخته شود.
    * برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید.
    * گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان‏ های آن ‏را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.
    * نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید.
    * سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.
    انرژی کل: 2300 کیلو کالری
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.