1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه فلفل ايتاليايي

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏16 دسامبر 2014 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد

    [​IMG]
    دلمه فلفل ايتاليايي
    مواد لازم براي 6نفر
    پنير موتزارلا - 180گرم، رند ه شد ه
    فلفل دلمه اي رنگي - 6عدد
    برنج - 2پيمانه
    روغن مايع - 4قاشق غذاخوري
    پياز متوسط - يک عدد، ساطوري
    کنسرو ماهي تن - يک عدد
    گوجه بزرگ - 3عدد، خرد شد ه
    سير - 2حبه، ساطوري
    سرکه - 4قاشق غذاخوري
    جعفري - 3قاشق غذاخوري، ساطوريطرز تهيه

    سرفلفل دلمه اي ها را بريد ه و داخل ان را خالي کنيد. فلفل ها را 4 د قيقه در آب جوش قرار د هيد تا رنگ خود را در هنگام پخت حفظ کنند، سپس وارونه در آب کش قرار د هيد تا کاملا خشک شوند. برنج را طبق دستور کته بپزيد، اما نگذاريد ته د يگ ببند د، يعني کمي زود تر از روي حرارت برداريد. روغن را در يک تابه داغ کرد ه وپياز را در آن تفت د هيد تا نرم شود. ماهي را اضافه کرد ه و کاملاً در تابه له کنيد. گوجه و سير را اضافه کرد ه و مايه را کاملاً مخلوط کنيد. سرکه را اضافه کرد ه و مايه را 5 د قيقه روي شعله ملايم بپزيد تا گوجه نرم شود. فر را روي حرارت190درجه سانتي گراد گرم کنيد. مايه داخل فلفل را از روي حرارت برداشته و برنج، جعفري و حدود نيمي از پنير موتزارلاي رند ه شد ه را به آن اضافه کرد ه و خوب مخلوط کنيد. داخل فلفل ها را با مايه پر کرد ه و روي ان پنير موتزارلا بپاشيد. فلفل ها را در يک ظرف گود نسوز قرار داد ه و داخل ظرف تا ارتفاع يک سانتي متر از لبه فلفل ها آب بريزيد.نکته

    ـ فلفل ها را 25تا30 د قيقه در فر در طبقه وسط قرار د هيد. د لمه ها را با سس گوجه فرنگي سرو کنيد. awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_09_03_151531.JPG

    منبع: هنر آشپزي
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.