1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه مرغ و كرفس و قارچ

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏16 دسامبر 2014 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد

    مواد لازم
    براي 4 نفر
    ژامبون گوساله 4 ورقه ي بزرگ
    سينه ي درشت مرغ، بدون استخوان 4 عدد
    مواد داخل سينه ي مرغ

    قارچ بزرگ 125 گرم
    ساقه ي كرفس 1 عدد
    خرده نان تازه 15 گرم
    براي جلا دادن سطح دلمه ي مرغ

    سس گوجه فرنگي 2 قاشق سوپ خوري(30 ميلي ليتر)
    سس سويا 1 قاشق سوپ خوري(15 ميلي ليتر)
    روغن مايع 1 قاشق سوپ خوري(15 ميلي ليتر)
    طرز تهيه
    براي تهيه ي مخلفات داخل سينه ي مرغ، قارچ و كرفس را كاملا خرد كنيد و همراه با خرده ي نان تازه با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. هر ورقه ي ژامبون را با پشت چاقو پهن كنيد. در پهلوي هر سينه ي مرغ شكاف بزرگي به سمت پايين ايجاد نماييد. به تدريج آن را باز كنيد، به طوري كه پاكت بزرگي به دست آيد و مخلفات را داخل آن قرار دهيد. دور هر يك از سينه هاي مرغ يك لايه ژامبون بپيچيد. سس گوجه فرنگي، سس سويا و روغن مايع را با هم مخلوط كنيد تا براي جلا دادن دلمه ها از آن استفاده كنيد. سينه هاي مرغ را بر روي منقل ( يا در كباب پزي كه از قبل گرم شده) به مدت 5 دقيقه كباب كنيد. سپس مقداري از مخلوط مخصوص براي جلا دادن را روي دلمه ي مرغ بماليد و به مدت 5 دقيقه ديگر بگذاريد تا بپزد. سينه هاي مرغ را برگردانيد و پس از 5 دقيقه، همين كار را با ماليدن بقيه مخلوط سس گوجه فرنگي تكرار نماييد


     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.