1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه آرتيشو

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏16 دسامبر 2014 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    awww.rasekhoon.net__WebsiteData_Article_ArticleImages_1_1388_farvardin_001_6278.jpg
    دلمه آرتيشو

    موادلازم:
    آرتيشو:10عدد
    ژامبون:200گرمش
    قارچ يادنبلان زميني:نيم کيلو
    خامه:100گرم
    سس بشامل:يک پيمانه
    درصورت تمايل آبگوشت:1پيمانه
    کره:200گرم
    نمک وفلفل:به مقدارکمطرزتهيه:

    ظرفي راآب مي کنيم ويک قاشق نمک درآن مي ريزيم،بعدآرتيشوهارا درظرف مي ريزيم ومي گذاريم روي آتش تاآب بجوشد،بعدحرارت راملايم مي کنيم تاآرتيشوهاپخته شود(وقتي برگ هاي آرتيشو به راحتي کنده شدآرتيشوپخته شده)آرتيشورادرصافي مي ريزيم تاآب آن برودوبعد دوعددازآرتيشورابرمي داريم وبرگهاي روي آن رامي کنيم وقلب آرتيشوراکه معمولاته آن است ريز خردمي کنيم وقارچ يادنبلان راتميز مي کنيم ومي شوئيم وباصدگرم کره روي آتش مي گذاريم تاآب دنبلان ياقارچ کاملاتبخيرشودسپس آن رااز روي آتش برمي داريم.ژامبون راريز خرد مي نماييم وخامه راباسس بشامل کمي نمک وفلفل وآرتيشوي خردشده وقارچ يادنبلان خردشده مخلوط مي نماييم وبرگهاي وسط 8عددآرتيشو رابرمي داريم وتيغ هاي ريزآن راجداکرده وبه طوري که داخل آرتيشوخالي شودبرگهاي دورآن وته آن که همان قلب آرتيشووبهترين قسمت آن باقي بماندوداخل آرتيشورا بامايه آماده شده قارچ ودنبلان وسس بشامل پر مي کنيم.سپس داخل ظرف صدگرم کره وآب گوشت رااضافه مي کنيم وکمي نمک مي زنيم وبه مدت نيم ساعت آرتيشوها رادرظرف مي چينيم ومي گذاريم روي حرارت ملايم بپزدوآب گوشت تبخيرشود.بعدآرتيشوها رادرظرف مي چينيم روي آرتيشوهارابايک عددزيتون درسته تزيين مي کنيم واطراف آن راچندبرگ جعفري مي چينيم.
    منبع: نشريه ادب و انديشه
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.