1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه ي تره فرنگي

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏16 دسامبر 2014 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد

    awww.rasekhoon.net__WebsiteData_Article_ArticleImages_1_1388_Aban_02_180116.jpg
    دلمه ي تره فرنگي

    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

    برنج: 1/4 پيمانه
    لپه: 1/4پيمانه
    بلغور گندم: 1/4 پيمانه
    سبزي دلمه (تره، مرزه، شويد و گشنيز): 500 گرم
    تره فرنگي: 6 عدد درشت
    گوشت چرخ كرده: 250 گرم
    پياز سرخ كرده: 1 عدد
    ادويه كاري: 1 قاشق مربا خوري
    نمك و فلفل: به دلخواه
    رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپ خوريطرز تهيه:

    برنج، لپه و بلغور را نيم پز كنيد.
    سبزي دلمه را شسته و خرد كنيد.
    قسمت سفيد تره فرنگي ها را به طول 10 تا 12 سانتيمتر برش بزنيد و در مخلوط آب و نمك يكي دو جوش بدهيد تا نرم شود، با اين روش به راحتي مي توانيد ورقه هاي آن را از هم جدا كنيد.
    داخل ظرفي برنج، لپه و بلغور نيم پز، سبزي دلمه ي خرد شده، گوشت چرخ كرده ي خام، پياز سرخ كرده، ادويه، نمك و فلفل و رب گوجه فرنگي را با هم مخلوط كنيد.
    بعد داخل ورقه هاي تره فرنگي را با آن پر كنيد و در قابلمه بچينيد.
    بعد از اينكه همه دلمه ها را آماده كرديد و در قابلمه چيديد، روي آن آب و دو قاشق روغن بريزيد و بگذاريد تا دلمه ها بپزند و آب آن كشيده شود.
    غذا آماده ي سرو است. awww.rasekhoon.net__WebsiteData_Article_ArticleImages_1_1388_Aban_02_180116.jpg

    منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 35
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.