1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

لونگي گوجه فرنگي و بادمجان

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏17 دسامبر 2014 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد

    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_10_19305.JPG
    لونگي گوجه فرنگي و بادمجان
    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
    بادنجان قلمي: 5 عدد
    مغز گردو: 400 گرم، چرخ شده
    پياز: يك عدد، رنده شده
    رب انار يا ازگيل: 3 قاشق غذاخوري
    آب ليموترش: يك قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل: به ميزان لازم
    گوجه فرنگي: 5 عدد
    روغن: به ميزان لازمطرز تهيه:

    بادنجان ها را با پوست آب پز كرده و شكمشان را باز كنيد. سپس داخل آبكش ريخته و يك جسم سنگين روي آن ها قرار دهيد تا آبشان خارج شود. داخل گوجه فرنگي ها را نيز خالي كنيد. براي تهيه ي مواد مياني به اين ترتيب عمل كنيد: مغز گردوي چرخ شده را همراه پياز رنده شده ي بدون آب، رب انار يا ازگيل، آبليموترش، نمك و فلفل مخلوط و داخل بادنجان ها و گوجه فرنگي ها را با اين مايه پر كرده و در روغن كم، با حرارت خيلي ملايم و در بسته سرخ كنيد. اين كار بايد حدود 30 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم زمان ببرد و مرتب اين رو و آن رو كنيد. اين غذا همراه پلو يا نان سرو مي شود.نكته:

    ـ اين دستور 75 گرم كربوهيدرات، 20 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1280 كيلوكالري انرژي دارد. awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_10_193051.JPG

    منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي،
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.