1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه برگ ذرت(تمليتوس وردس)

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏17 دسامبر 2014 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد

    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_09_001_16313.JPG
    تمليتوس وردس
    مواد لازم:
    بلال نپخته 8 عدد
    كره يا مارگارين يك پيمانه
    گشنيز نصف پيمانه ، خرد شده
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    پياز بزرگ 2 عدد ، خرد شده
    سير خرد شده يك قاشق سوپخوري
    فلفل دلمه اي قرمز يك قاشق سوپخوري
    برگ بلال به مقدار لازم
    مرغ نيم كيلوگرم
    زيتون سياه 10 عدد
    تخم مرغ 2 عدد، پخته شده طرز تهيه :

    بلال را دانه دانه كنيد. مارگارين يا كره را ذوب كرده و نصف مارگارين آب شده را با بلال ها مخلوط كنيد. گشنيز خرد شده، نمك و فلفل را نيز به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد. پياز را جداگانه سرخ كرده و بعد از كمي تفت دادن سير را نيز با پياز سرخ كنيد و فلفل تند را به آن اضافه كنيد. مرغ را جداگانه با آب و نمك بپزيد و بعد از آن كه پخته شد پر پر كنيد. مرغ پر پر شده را با پياز و سير سرخ كرده مخلوط كنيد . برگ بلال را باز كره و يك قاشق از مايع بلال در آن بگذاريد و مقداري مرغ وسط آن قرار دهيد . مواد را بعد از قرار دادن يك زيتون و يك چهارم تخم مرغ پخته بسته بندي كنيد و در قابلمه اي بگذاريد . مواد را به مدت يك ساعت و نيم با آب نمك بپزيد.نكته :

    ـ اين دستور 250 گرم كربوهيدرات ، 175 گرم پروتئين ، 240 گرم چربي و 3860 كيلوكالري انرژي دارد. awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_09_001_163131.JPG

    منبع: هنر آشپزي شماره 75
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.