1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کاناپه رولت ژامبون

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    نان تست برش داده شده= 30 عدد
    مارگارين=30 گرم
    ژامبون گوشت (با شماره 2 دستگاه کالباس بري ضخامت تقريبا يک ميلي متر باشد)= 10 ورق
    پنير خامه اي= 300 گرم
    سبزي خشک معطر (مخلوط ريحان، آويشن، گشنيز)=3 قاشق سوپ خوري
    هويج به بلندي پهناي ژامبون= 5 عدد
    شويد=مقداري براي تزيين
    طرز تهيه:
    هويج ها را آب پز کنيد. اگر آب مرغ در دسترس داريد هويج ها را درون آن بپزيد تا طعم دار شود و از حالت شيرين بودن خارج شود.
    مارگارين را مذاب نموده و به وسيله ي قلم موي آشپزخانه، دو طرف نان هاي برش داده شده را به آن آغشته کرده درون فر تست نماييد (تا کمي زير نان ها تغيير رنگ دهد). پنير خامه اي و سبزيجات خشک پودر شده را با هم مخلوط نماييد.
    يک پنجم مخلوط پنير خامه اي را براي گذاشتن روي نان ها کنار بگذاريد. پنير خامه اي تهيه شده را روي ژامبون ها ماليده، روي لبه ي 5 تا از آن ها هويج گذاشته و ژامبون را رول نماييد.
    برا ي اينکه قطر رولت ها بيشتر شود، يک لايه ي ديگر ژامبون پنير خامه اي ماليده شده را دور ژامبون قبلي بپيچيد. به اين صورت کار را ادامه داده، رولت ها را درون ظرفي قرار داده و روي آن را پوشانده، به مدت چهار ساعت درون يخچال خنک نماييد. ژامبون ها را به قطر يک سانتي متر برش داده، روي نان ها باقيمانده ي پنير خامه اي مخلوط با سبيزيجات خشک گذاشته (که حکم چسب را داشته باشد) و رولت هاي برش داده شده را روي آن ها قرار دهيد.
    رولت ها را با شويد تزيين نماييد و کاناپه ها را درون ظرف مناسبي چيده ميل نماييد.

    140_1295376685_original_qzhxjfgbimeawylnucts.jpg
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.