1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

كيش بهارنارنج

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏26 دسامبر 2014 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد



    صبحانه يا دسر؟


    awww.bartarinha.ir_files_fa_news_1390_2_7_3505_244.jpg مواد لازم براي خمير:


    • آرد:300 گرم


    • پودر بادام: 100 گرم


    • تخممرغ: يك عدد


    • كره: 200 گرم


    • پودر شكر: 60 گرم


    • عرق بهارنارنج:3 قاشق غذاخوري


    مواد رويه كيش:


    • تخممرغ: 4 عدد


    • پنير خامهاي: 500 گرم


    • پودرشكر: 175 گرم


    • مرباي بهارنارنج: يك ليوان


    • وانيل: يك قاشق چايخوري

    • عرق بهارنارنج: 4 قاشق غذاخوري

    • آرد: 100 گر


    روش تهيه:

    ابتدا كره را خرد كرده و اجازه ميدهيم به دماي محيط برسد. سپس كره را ميان آرد و پودر شكر كه در كاسهاي گود ريختهايم ميگذاريم و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد ميدهيم تا مخلوطي ماسهاي شكل حاصل شود. پودر بادام را به مواد ماسهاي شكل اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. تخممرغ را با عرق بهارنارنج به هم زده و به مواد اضافه كرده و همه مخلوط را خوب چنگ ميزنيم تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير حاصل را داخل كيسه نايلوني پيچيده و بهمدت 2ساعت در محيطي خنك استراحت ميدهيم. خمير را داخل قالب مخصوص تارت به قطر
    30 سانتيمتر پهن كرده و كنار ميگذاريم. براي تهيه مواد رويه پنير خامهاي، تخممرغها و پودرشكر را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا يكدست شوند. وانيل، عرق بهارنارنج و آرد را به مواد اضافه كرده و با همزن برقي هم ميزنيم تا مايه يكدست شود. مرباي بهارنارنج را توسط ليسك با مواد مخلوط كرده و مايه را روي خمير پهن كرده و بهمدت 60 دقيقه داخل فر كه از قبل با دماي 175 درجه سانتيگراد گرم كردهايم روي پنجره وسط فر ميپزيم. براي تزئين ميتوانيم از مرباي بهارنارنج و پسته استفاده ميكنيم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.