1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سوپ خارشو با گردو

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏26 دسامبر 2014 در انجمن سوپ و سالاد

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد


    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_09_03_17029.JPG
    مواد لازم براي 4 نفر:
    پياز بزرگ يک عدد، رنده شده
    کره 60 گرم
    گردو يک پيمانه، چرخ کرده
    سير يک حبه، رنده شده
    گشنيز ساطوري 2 تا 3 ساقه
    گوجه فرنگي 500 گرم، پودر شده
    برنج يا رشته ورميشل يک دوم پيمانه
    نمک و فلفل به ميزان لازم
    طرز تهيه:

    آب پياز را گرفته براي حدود 3 دقيقه در نيمي از کره تفت دهيد. سپس گردو را اضافه کرده و 3 دقيقه ي ديگر تفت دادن را ادامه دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.سير و گشنيز را اضافه کرده و پس از يک دقيقه، يک ليتر آب سرد رابه غذا اضافه کرده و آن را به آرامي به جوش آوريد. گوجه فرنگي، برنج و يا ورميشل را افزوده و آن را حدود 20 دقيقه بپزيد و نمک و فلفل غذا را هم اندازه کنيد .اگر سوپ خيلي غيظ شد، کمي آب جوش را اضافه کرده و در صورت رقيق بودن مدت بيشتري آن را بجوشانيد و متناوباً آن را هم بزنيد تا ته نگيرد و شعله را زياد نکنيد. سوپ را در ظرف سرو کشيده و 30 گرم کره باقيمانده را روي آن بدهيد.
    نکته:

    -اين دستور 75 گرم کربوهيدرات ، 35 گرم پروتئين، 140 گرم چربي و 1700 کيلو کالري انرژي دارد.
    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_09_03_170291.JPG

    منبع:هنر آشپزي
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.