1. انجمن های فارس پاتوق
    مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
    رد اعلامیه

شاهین سانان-هما

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏20 فوریه 2015 در انجمن کانال عکس های حیوانات تلگرام

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,384
    جنسیت:
    مرد
    awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_104_0.jpg
    هما

    نام فارسی : هما
    نام انگلیسی : Lammergeier
    نام عربی : نسر ابو ذقن
    نام علمی : Gypaetus barbatus
    توضیحات : پرنده ای است از خانواده لاشخورها که به وسیله بدن کشیده و بالهای بلند و دم لوزی شکلش در پرواز از سایر لاشخورها قابل تشخیص است. رنگ کمرش قهوه ای تیره است و با پرهای بلند و بزرگی پوشیده شده که طرح راه راه منظم و زیبایی را بر روی کمرش پدیدار می نماید. سر، گردن و سطح شکمیش حنایی رنگ است که در گلو و * خرمایی رنگ تر و هرچه به سمت دمگاه می رود به سمت سفید متمایل تر می شود. پیشانی اش فاقد پر است و پوست سفید رنگ آن از فاصله نزدیک قابل دیدن است. روی چشمانش ابروی سیاه رنگ و پهنی وجود دارد که تا لبه های نوکش امتداد دارد و مانند سبیل در طرفین منقارش آویزان است. روی * اش خالهای قهوه ای نیم طوق مانندی وجود دارد که در پرواز نیز به خوبی قابل مشاهده است. پرهای دمش بزرگ و مانند بدنش تیره رنگ هستند. پرهای لبه های دم کوتاه تر از پرهای وسطی است و در پرواز دم مثلث شکلی را به وجود می آورند. پرنده نابالغ تیره رنگ تر است و سطح شکمی حنایی را ندارد. همچنین راه راه های روی سطح پشتی اش سفید تر است و موجب می شود تا خال خال تر از بالغ ها به نظر برسد و رنگ سرش نیز سیاه است. بیشتر از استخوان سایر موجودات برای تغذیه استفاده می کند و برای شکستن و تکه تکه کردن آنها ، استخوانها را از ارتفاعات بالا بر روی صخره ها رها می کند. طول بال باز این پرنده بسیار زیاد است و نسبت به سایر لاشخور ها رفتار های بی سر و صدا تری از خود نشان می دهد. در پرواز دم بلند ، تیره و مثلث شکل و بالهای بلند و سیاه رنگش در تضاد با سطح شکمی روشن ترش به خوبی قابل تشخیص است و پاهایش به طور واضحی در زیر دمش قرار دارد. رنگ چشمهایش قرمز است که هرچه به سمت مردم چشمش می رود به رنگ سفید متمایل می شود. منقار و پاهایش خاکستری رنگ است.
    زیستگاه : در کوهستان ها ی بلند و دور افتاده به صورت جفت جفت زندگی می کنند و در غارهای مشرف به دره آشیانه می سازند. در ایران به تعداد نسبتا اندک دیده می شوند.
    تغذیه : معمولا از استخوان های لاشه دیگر حیوانان تغذیه می کند
    اندازه : 102 تا 110 سانتی متر
    سیخک پا : ندارد
    چینه دان : ندارد
    بال : صفيف بودنش بيشتر است (بال باز بودنش بيشتر است)
    حلیت : حرام گوشت

    نقشه پراکندگی : awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_104_Map.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.