1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه برد بلاو

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏28 فوریه 2015 در انجمن انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    آماده سازی : 120 دقیقه
    پخت : 60 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه برد بلاو برای 4 نفر :
    برنج
    3 پیمانه
    سیب زمینی نگینی
    2 عدد
    پیاز نگینی
    1 عدد
    مرغ پخته شده
    250 گرم
    زرشک
    1 قاشق غذا خوری سرپر
    گردو خرد شده
    50 گرم ( در صورت دلخواه )
    زعفران آب کرده
    1 قاشق غذا خوری
    ادویه کاری ، فلفل
    به میزان لازم
    آرد سفید
    1 پیمانه
    روغن زیتون
    2 قاشق غذا خوری
    نمک
    1/2 قاشق چای خوری
    آب
    به میزان لازم


    طرز تهیه برد بلاو :
    آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد.
    روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

    مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید .برنج را در اب مرغ بپزید.
    سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.

    سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید... زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید.... اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.

    حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید.
    ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.

    روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.
    حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی بررنج میبندیم... روی خمیر را نیز چرب میکنیم. awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2203.jpg

    ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید. awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2204.jpg

    نکات تهیه برد بلاو :
    ادویه در این غذا اهمیت دارد.
    برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.
    خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.

    [​IMG]
     

    موضوعات مشابه

    دل آرا از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.