1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه مربای بالنگ تازه

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏6 مارس 2015 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1931.jpg

    مواد لازم:
    بالنگ ۲ عدد
    شکر هم وزن بالنگ
    گلاب یک چهارم لیوان
    زعفران دم کرده به میزان لازم


    طرز تهیه :
    بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا کردن پوست ،از كارد ميوه خوري تيز استفاده كنيد و يك لايه نازك از روي پوست بالنگ برداريد اگر مقداری از پوست باقي ماند اشكالي ندارد چون باعث عطر بيشتر مربا ميگردد ، اما اگر اين مقدار زياد باشد موجب تلخ شدن مربا ميگردد.
    بعد از اينكه پوست را جدا كرديد بالنگ را از وسط به دو نيم كنيد و بخش داخلي (مغز) را در آوريد و آب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود و بخش سفيد رنگ پوست كه شبيه پنبه است را براي مربا جدا كنيد توسط قيچي يا كارد به قطعات تقريباً ۱ در ۲ سانتي متر ببريد .سعي كنيد قطعات كوچك نباشد .بعد آنرا وزن كنيد تا وزن شكر به دست آید .

    بالنگ را به مدت۱۲ ساعت در آب بخیسانید در اين مدت مقداري آب جذب ميكند .
    شكر را با دو ليوان آب بجوشانيد تا براي مربا آماده باشد .

    بعد از ۱۲ ساعت بالنگ ها را از آب خارج كنيد و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفي آب بريزيد و بالنگ ها را بجوشانيد . دو بار اينكار را تكرا كنيد تا تلخي مربا گرفته شود دقت داشته باشيد كه زياد نجوشد هر بار ۱۰ دقيقه كافيست هر چه ميزان آب هنگام جوشيدن بشتر باشد تلخي آن زودتر گرفته ميشود .پس از اين مرحله بالنگ را روي صافي بريزيد و چند بار آب سرد رويش بريزيد بعد با دست فشار داده و آبش را بگيريد و در شهد بيندازيد آب صاف شده بالنگ را به جاي آبليمو اضافه كنيد ( از شكرك زدن شهد غليظ جلوگيري ميكند ) شعله را روشن كنيد و صبر كنيد تا بالنگ كاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شيشه اي شود در آخر گلاب و زعفران اضافه كنيد و صبر كنيد دو سه جوش بزند و شعله را خاموش كنيد .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1932.jpg
    مراحل تهيه مرباي بالنگ
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1933.jpg
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1934.jpg
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1935.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.