1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

کوکو سانان-کوکو ي خالدار

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏13 مارس 2015 در انجمن عکس های حیوانات

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_0.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_1.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_2.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_3.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_4.JPG awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_5.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_6.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_7.jpg

    نام فارسی : کوکو ي خالدار
    نام انگلیسی : Great Spotted Cuckoo
    نام عربی : وقواق مرقط كبير
    نام علمی : Clamator glandarius
    توضیحات : پرنده ای است اجتماعی از خانواده کوکو با دمی بلند و پاهای کوتاه که در پاهای خود دو انگشت در جلو و دو انگشت در عقب دارد. بر روی سرش کاکل افشان مشخصی دیده می شود و از کوکوی تاجدار بزرگتر است. سطح پشتی، پس گردن و قسمت فوقانی سر این پرنده به رنگ قهوه ای مایل به سیاه است و زیر گردن و سطح شكمیش نخودی رنگ می باشد. پرهای گلویش زرد رنگ است. بال هایی به رنگ قهوه ای مایل به سیاه با خال های سفید دارد و شاهپرهای اولیه بال ها دارای جلای ارغوانی رنگی می باشند. دمی دراز به رنگ سیاه با کناره های سفید دارد و پرهای دمش از وسط به کنار به تدریج کوتاهتر می شوند. منقاری سیاه و پاهایی خاکستری رنگ دارد. پرنده نابالغ سری تقریبا سیاه و بدون کاکل دارد و شاهپرهای نخستین بالهایش بلوطی رنگ است. پروازش نسبتا پر توان و مستقیم است.
    زیستگاه : در مناطق باز، دشتهای باز و کم درخت و در حاشیه جنگل ها دیده می شود. در لانه پرندگان دیگر تخمگذاری می کند و معمولا لانه زاغ ها و سارها را انتخاب می کند. غالبا هر پرنده فقط انگل یک گونه شده و در هر لانه تنها یک تخم می گذارد.
    تغذیه : از حشرات، کرم ها و گاهی از میوه ها تغذیه می کند.
    اندازه : 39 سانتی متر
    سیخک پا : ندارد
    چینه دان : ندارد
    بال : دفيف بودنش بيشتر است (بال زدنش بيشتر است)
    حلیت : در حال بررسي

    نقشه پراکندگی : awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_259_Map.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.