1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کوکو سانان-کوکو ي تاجدار

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏13 مارس 2015 در انجمن عکس های حیوانات

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_0.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_1.jpg awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_2.JPG awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_3.JPG awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_4.JPG awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_5.JPG awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_6.JPG awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_7.jpg

    نام فارسی : کوکو ي تاجدار
    نام انگلیسی : Pied Cuckoo
    نام عربی : وقواق راهب
    نام علمی : Clamator jacobinus
    توضیحات : پرنده ای است سیاه و سفید با پرهای جلادار رنگی، دمی بلند و پاهای کوتاه که در پاهای خود دو انگشت در جلو و دو انگشت در عقب دارد. بر روی سرش کاکل افشان مشخصی دارد. سطح پشتی، پس گردن و قسمت فوقانی سر این پرنده به رنگ سیاه با جلای سبز و بنفش است و گلو، زیر گردن و سطح شكمیش سفید می باشد. بال هایی به رنگ قهوه ای مایل به سیاه دارد و تنها ابتدای شاهپرهای اولیه بال هایش سفید می باشند که در حالت نشسته تشکیل لکه سفید رنگی روی بالها را می دهند و در پرواز به صورت نوار پهن سفیدی دیده می شوند. دمش سیاه با حاشیه انتهایی سفید است. منقاری سیاه و پاهایی خاکستری رنگ دارد. پرنده نابالغ کمرنگ تر و قهوه ای تر است و سطح شکمیش نخودی رنگ می باشد. به صورت دسته های کوچک و پر سر و صدا از درختی به درخت دیگر می روند. در فصل تولید مثل به صورت محکم و صدا دار بال می زند.
    زیستگاه : در مناطق باز، دشتهای کم درخت با بوته های خاردار و در جنگل های تنک دیده می شود. در لانه پرندگان دیگر تخمگذاری می کند و معمولا لانه لیکوها و بلبل ها را انتخاب می کند. در هنگام تخمگذاری پرنده نر توجه پرنده میزبان را به خود جلب کرده و آن را از لانه اش بیرون میکشد و در این هنگام پرنده ماده در لانه میزبان تخمگذاری می کند. غالبا هر پرنده فقط انگل یک گونه شده و در هر لانه تنها یک تخم می گذارد.
    تغذیه : از حشرات ، کرم ها و گاهی از میوه ها تغذیه می کند.
    اندازه : 32 سانتی متر
    سیخک پا : ندارد
    چینه دان : ندارد
    بال : دفيف بودنش بيشتر است (بال زدنش بيشتر است)
    حلیت : در حال بررسي

    نقشه پراکندگی : awww.rasekhoon.net__files__websitedata_Birds_File_260_Map.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.