1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ژله سمنو خوردی؟

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏21 مارس 2015 در انجمن انواع دسر

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    acdn.bartarinha.ir_files_fa_news_1393_12_27_491154_798.jpg
    مواد لازم برای بیسكویت‌های كوچك:


    • پودر بیسكویت وانیلی: 300 گرم
    • كره نرم شده: 100 گرم
    • پودر بادام: 100 گرم
    • شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری
    • مواد لازم جهت ژله:
    • سمنو: 400 گرم
    • پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
    • آب: 125 میلی‌لیتر معادل نصف لیوان


    روش تهیه:

    1. ابتدا قالب موردنظر را كه بهتر است جنس آن سیلیكونی باشد انتخاب كرده و با اسپری روغن چرب می‌كنید.

    2. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا كاملا ذوب و یكدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط كرده و ژله حاصل را داخل قالب‌های موردنظر تقسیم كرده و داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. پودر بیسكویت، پودر بادام، كره و شیرعسلی را داخل كاسه‌ای گود با هم كاملا مخلوط كرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.

    3. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت و اگر خمیر سفت بود كمی كره به آن اضافه می‌كنیم. خمیر را كف یك سینی پهن می‌کنیم، بهتر است كف آن را سلفون كشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

    4. بیسكویت آماده شده را از یخچال خارج می‌كنیم متناسب با اندازه كف قالب ژله بیسكویت را برش داده یا كاتر می‌زنیم، داخل سینی می‌چینیم و ژله سمنو را روی آن برمی‌گردانیم. به نظرم این ایده‌ای مناسب برای سرو سمنو در روزهای سال نو است.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.