1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کته تره با ماهی تیلاپیا

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏21 مارس 2015 در انجمن انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    acdn.bartarinha.ir_files_fa_news_1393_12_27_491159_591.jpg
    مواد لازم:


    • برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
    • تره: 500 گرم
    • قرص استاک گوشت: یک عدد
    • کره: 50 گرم
    • ماهی تیلاپیا: یک کیلو
    • کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم
    • ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
    • آرد سفید: به میزان لازم
    • خامه: 250 گرم
    • پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری
    • پودرگردو: به میزان دلخواه


    روش تهیه:

    1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

    2. گر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

    3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

    4. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.
     

    موضوعات مشابه

    دل آرا از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.