1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه میگو پلو برای مجلس

شروع موضوع توسط yas25 در ‏14 آوریل 2015 در انجمن غذاهای دریایی

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه میگو پلو برای مجلس

    awww.irannaz.com_images_2015_04_how_to_prepare_for_the_shrimp_dishes.jpg

    مواد مورد نیاز برای 3 نفر :

    زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه



    مواد لازم:
    برنج 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز

    آب برای کته 3 و یک چهارم پیمانه پلوپز
    میگوی پاک شده 300 الی 350 گرم

    زرشک قرمز 3 قاشق غذا خوری

    خلال بادام 3 قاشق غذا خوری

    جعفری یا گشنیز خرد شده 3 قاشق غذا خوری

    هویج خلال شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری

    روغن به میزان لازم

    زعفران دم کرده 2 فاشق غذا خوری

    نمک به میزان لازم

    شکر 2 الی3 قاشق مربا خوری

    پیاز داغ طلایی 2 قاشق غذا خوری

    پیاز 1 عدد​




    طرز تهیه :

    برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید



    و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .



    خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .



    از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .



    هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .



    زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .



    جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .



    برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

     

    موضوعات مشابه

    rozita از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.