1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه ناپلئون تره و پیازچه

شروع موضوع توسط yas25 در ‏15 آوریل 2015 در انجمن کیک ها

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه ناپلئون تره و پیازچه
    awww.irannaz.com_images_2015_04_directions_napoleon_leek_scallion.jpg


    موادلازم:
    خمیر هزارلا: 100 گرم

    تره خرد شده: 50 گرم
    پیازچه ریز شده: 50 گرم
    سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
    لوبیاچیتی پخته شده: 200 گرم
    سس مایونز: نصف لیوان
    خردل: نصف لیوان
    سس کاری: یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    ریحان تازه یا خشک: دو قاشق غذاخوری
    آب لیموترش تازه: سه قاشق غذاخوری
    خیارشور ریز شده: 150 گرم



    روش تهیه:

    1. ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر می‌گذاریم. اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و اضافات آن را هم گوشه سینی می‌گذاریم تا بپزد.



    2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینی‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم.



    3. در این فاصله تمامی مواد دیگر را داخل کاسه‌ای گود با هم مخلوط می‌کنیم، روی سالاد حاصل را کشیده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال می‌گذاریم. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها کل مواد را روی یکی از بیسکویت‌ها گذاشته بیسکویت دوم را روی آن قرار می‌دهیم.



    4. روی آن را کاملا با خردل یا مایونز پوشانده و اضافات خمیر را که درکنار سینی پخته بودیم خرد کرده و روی آن می‌پاشیم. درنهایت با تخم خرفه و بادام هندی این کیک را تزئین می‌کنیم.



    5. کیک ناپلئون تره و پیازچه برای انواع مصارف چه صبحانه یا میان‌وعده یا شام سبک و مناسب برای پذیرایی است.


     

    موضوعات مشابه

    rozita از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.