1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه مربا لیمو ترش بدون پختن!

شروع موضوع توسط yas25 در ‏17 آوریل 2015 در انجمن انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه مربا لیمو ترش بدون پختن!

    awww.irannaz.com_images_2015_04_how_to_prepare_lemon_jam_without_cooking.jpg



    این مربا بدون پخت است و در کنار چایی بسیار زیبا و خوشمزه میشه. این مربا را هنگامی که میهمان دارید در کنار چایی سرو کنید .هم به صورت تنها میتوان خورد و هم اگر کسی مایل باشد میتواند داخل چایی بی اندازد که باز چایی طعم خوبی میگیرد.





    مواد تهیه را به طور دقیق نمی توان گفت بستگی به ظرف شما دارد.
    لیمو ترش سالم و بی لک شیرازی نیم کیلو
    شکر به مقدار لازم
    چوب دارچین چند تکه
    هل سبز درسته چند عدد کمی با دست فشار دهید که بشکنند تا عطر ان در مربا بیرون بزند




    لیمو ترشها را بعد از شستن خوب خشک کنید سپس انها را حلقه های باریک برش دهید و هسته های ان را با نوک یک چاقو جدا کنید.سپس حلقه های لیمو را به ترتیب داخل یک ظرف شیشه ای که در ان محکم شود بچینید و لابه لای ان شکر بریزید (زیاد بریزید)تکه های چوب دارچین و هل را نیز لا بلا قرار دهید.تمام شیشه را پر کنید و در انتها نیز مقدار زیادی شکر روی لیموها بریزید. و در ان را محکم کنید و روزها جلوی نور افتاب بگذارید. و شبها داخل اشپزخانه.اگر بعد از چند روز سر شیشه خالی شد مجددا روی ان شکر بریزید.بعد از تقریبا 1 ماه این مربا اماده است.تا دیر نشده این مربا را درست کنید.من خیلی وفت پیش این مربا را درست کردم و شب قبل انرا در کنار چایی سرو کردم. در 2 نوبت به ان شکر اضافه کردم.یک بار ان را در عکس ببینید کاملا سطح مایع پایین رفته است. گاهی نیز من شیشه را بر می داشتم و انرا تکان میدادم. اضافه کردن دارچین و هل اختیاری است و در دستور اصلی نبوده اما به نظر من عطر خوبی به ان میدهد.


    من تمام ابلیموی باقی مانده از نصف کردن لیمو را درون شیشه ریختم کمی مربا ترش تر و ابکی تر از همیشه شده است. بنابراین از همیشه شکر بیشتری استفاده شد.

     

    موضوعات مشابه

    rozita, مينا خانم و !!!OMID!!! از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.