1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

با روش جدید تهیه میگو آشنا شوید.

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏7 مه 2015 در انجمن انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد
    روش تهیه میگو
    awww.irannaz.com_images_2015_03_the_newest_method_shrimp.jpg


    موادلازم:
    میگوی ریز پلویی: 500 گرم
    پیاز متوسط: یک عدد، خلالی شده
    فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی شده
    جوانه ماش یا گندم: به میزان لازم
    هویج: یک عدد، رنده شده
    ساقه پیازچه: یک عدد، ریز شده
    خمیر یوفکا مخصوص غذا یا باقلوا: به میزان لازم
    سس خردل: دو قاشق غذاخوری
    سس سالسا: دو قاشق غذاخوری
    سس فلفل تند: چندقطره، درصورت تمایل
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    روش تهیه:
    1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.
    2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمی‌داریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را به‌صورت خام به مواد اضافه می‌کنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط می‌کنیم.
    3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رول‌ها برای سرو آماده هستند.
     

    موضوعات مشابه

    دل آرا از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.