1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

اماده کردن ماهی شکم پر بدون فر

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏7 مه 2015 در انجمن انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد


    [​IMG]

    مواد لازم:

    • برای 2 نفر
    • آبلیمو به میزان لازم
    • سیر سیر 1تا2حبه
    • انار 3قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده كرد))
    • كنجد 2قاشق غذاخوری
    • گردو 2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
    • ماهی 1عدد (سفید)
    • ادویه به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)
    • سبزی 100گرم (نارلنگ یا معطر)
    • اشپیل 1عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)
    • ماهی شكم پر بدون فر


    طرز تهیه:

    1. ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز كردن كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید،حال داخل شكم را كاملا بشویید و كمی نمك و آبلیمو بزنید و كنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز كنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد كه در حین پاك كردن ماهی بایستی كاملاً گرفته شود.

    2. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد كرده و به همراه نمك، فلفل، ادویه، كنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه كنید و مواد را خوب با هم مخلوط كنید. حالا با یك قاشق درون ماهی را پر كنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.

    3. در یك تابه مناسب به مقدار كافی روغن سرخ كردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت كم طبخ كنید و همان طور سرو كنید.

    4. درون قابلمه ای (گمج)مقداری كره بریزید و مقداری از مواد داخل شكم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه كمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یك استكان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید كمی بپزد و بعد سرو كنید.

    نكات:

    1. میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌كند.

    2. داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمی‌شود.

    3. سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی كه در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده كنید.

    4. در صورت تمایل اشپیل را حذف كرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.
     

    موضوعات مشابه

    دل آرا از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.