1. انجمن های فارس پاتوق
    مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
    رد اعلامیه

سس باتارد

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی اینستاگرام

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    سس باتارد - کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی وبلاگ گروه آشپزی
    مواد لازم:
    ۱. کره ۱۰۰ گرم
    ۲. آرد ۱ قاشق سوپخوری سرخالی
    ۳. آب گوشت که کمی نمک زده شده باشد ۲ پیمانه
    ۴. زرده تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
    ۵. خامه ۱۰۰ گرم
    ۶. آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
    ۷. نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه :
    کره را در ظرف لعابی مناسبی میریزیم و می گذاریم آب شود. آرد را به آن اضافه می نمائیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد سرخ و خرمائی رنگ شود. آنگاه حرارت را ملایم میکنیم و آب گوشت را کم کم می ریزیم و بازه مرتب به هم میزنیم تا آرد سرخ شده در آبگوشت حل شود . سپس می گذاریم سس آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود .
    در مرحله بعدی زرده های تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و کمی میزنیم . زرده تخم مرغهای زده شده را به آرامی و به تدریج داخل سس میریزیم بدون اینکه بگذتریم سس بجوشد و بلافاصله سس را از روی آتش بر میداریم .
    نکته:زرده تخم مرغ نباید با سس بجوشد چون سس لطافت خود را از دست می دهد و بریده می شود.
    در وحله آخر خامه و آبلیمو را خارج از آتش به آن اضافه کنید.
    این سس به مصرف انواع گوشتها و مرغ و ماهی می رسد.
    سس باتارد آماده است. نوش جان
     
  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,493
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ............................................... -gol-tashvigh-gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.