1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

نکاتی در مورد تهیه سس های مختلف

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    ● تهیه چند نوع سُس
    سس برای تکمیل طعم غذا به خصوص گوشت های آبپز و سبزیجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. پس باید در تهیه آن دقت کامل به کار برد. در صورتی که برای غلظت سس از آرد و کره استفاده می کنید ، سعی شود از آب گوشت گرم و یا شیر داغ استفاد شود، تا سس گره گره نشود. در این صورت باید آن را از صافی رد کنید تا صاف و لطیف شود. سس هایی که برای سرو مرغ و بقیه گوشت های سفید مصرف می شود، باید از آب مرغ و برای سرو گوشت های قرمز از آب گوشت قرمز تهیه شود. در موقع پخت گوشت ها سعی کنید برای خوش طعم و خوش عطر شدن آن از برگ بو یا برگ رزماری و چند حبه سیر و جعفری یا برگ کرفس و از ادویه جات خوش عطر استفاده کنید.
    همیشه خامه را در آخرین مرحله به سس اضافه کنید . برای تند کردن سس بهتر است، برای گوشت های سفید از پودر فلفل سفید و برای گوشت قرمز و گوشت تیره مثل زبان و گوشت بعضی از پرنده ها از فلفل سیاه و قرمز استفاده شود. برای چاشنی سس ها می توان کمی شکر به آنها اضافه کرد.
    ● سس ماست برای دلمه ها و ماکارانی
    ▪مواد لازم
    ـ ۵۰۰ گرم ماست سفت
    ـ ۴-۳ حبه سیر
    ـ یک قاشق غذا خوری سبزیهای معطر( نعناع، شبد و ترخون کاملاً خرد شده)
    ـ به میزان کافی نمک و فلفل
    ‌● طرز تهیه
    : ماست را به هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. سیر را با رنده ریز رنده کرده، همراه با سبزی ، نمک و فلفل به ماست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. از این سس برای انواع ماکارونی ها، دلمه بادنجان، دلمه برگ مو، دلمه فلفل و ... می توانیم استفاده کنیم.
    ● سس خردل برای انوع گوشتها
    ▪ مواد لازم
    ـ ۲ فنجان آب گوشت
    ـ یک قاشق غذا خوری آرد
    ـ ۵۰ گرم کره یا روغن مایع
    ـ ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو
    ـ ۲ قاشق غذا خوری خردل
    ـ یک قاشق مربا خوری شبد خشک
    ـ یک قاشق مربا خوری شکر
    ـ به مقدار کافی نمک و فلفل
    ● طرز تهیه :
    آرد را با کره یا روغن مایع کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را به هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آبلیمو، شکر، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت برمی داریم . سپس شبد را به سس آماده شده اضافه می کنیم. از این سس برای انواع گوشتهای گرم و سرد می توان استفاده نمود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون خیلی مفید بودن نکاتتون ...................... -gol--gol--gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.