1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

سس سفید و قرمز

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    نكاتی در مورد تهیه سس های مختلف
    سس برای تكمیل طعم غذا به خصوص گوشت های آبپز و سبزیجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. پس باید در تهیه آن دقت كامل به كار برد. در صورتی كه برای غلظت سس از آرد و كره استفاده می كنید، سعی شود از آب گوشت گرم و یا شیر داغ استفاده شود، تا سس گره گره نشود. در این صورت باید آن را از صافی رد كنید تا صاف و لطیف شود.
    سس هایی كه برای سرو مرغ و بقیه گوشت های سفید مصرف می شود، باید از آب مرغ و برای سرو گوشت های قرمز از آب گوشت قرمز تهیه شود. در موقع پخت گوشت ها سعی كنید برای خوش طعم و خوش عطر شدن آن از برگ بو یا برگ رزماری و چند حبه سیر و جعفری یا برگ كرفس و از ادویه جات خوش عطر استفاده كنید.
    همیشه خامه را در آخرین مرحله به سس اضافه كنید. برای تند كردن سس بهتر است، برای گوشت های سفید از پودر فلفل سفید و برای گوشت قرمز و گوشت تیره مثل زبان و گوشت بعضی از پرنده ها از فلفل سیاه و قرمز استفاده شود. برای چاشنی سس ها می توان كمی شكر به آن ها اضافه كرد.
    ● سس ماست برای دلمه ها و ماكارونی
    ▪ مواد لازم:
    ـ ماست سفت: ۵۰۰ گرم،
    ـ سیر: ۳حبه،
    ـ سبزی های معطر (نعناع، شوید و ترخون كاملاً خرد شده): یك قاشق غذاخوری، نمك و فلفل به میزان كافی.
    ● طرز تهیه:
    ماست را به هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود، سیر را با رنده ریز رنده كرده، همراه با سبزی، نمك و فلفل به ماست اضافه و خوب مخلوط می كنیم. از این سس برای انواع ماكارونی ها، دلمه بادنجان، دلمه برگ مو، دلمه فلفل و... می توانیم استفاده كنیم.
    ● سس خردل برای انواع گوشت ها▪ مواد لازم:
    ـ آب گوشت: ۲ فنجان،
    ـ آرد: یك قاشق غذاخوری،
    ـ كره یا روغن مایع: ۵۰ گرم،
    ـ آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری،
    ـ خردل: ۲ قاشق غذاخوری،
    ـ شوید خشك: یك قاشق مرباخوری،
    ـ شكر: یك قاشق مرباخوری،
    ـ نمك و فلفل به مقدار كافی.
    ● طرز تهیه:
    آرد را با كره یا روغن مایع كمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می كنیم و مرتب سس را به هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود. آبلیمو، شكر، خردل، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روی حرارت برمی داریم. سپس شوید را به سس آماده شده می افزاییم. از این سس برای انواع گوشت های سرد و گرم می توان استفاده كرد.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    عالی بود؛ دستتون درد نکنه برای ارسالشون tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.