1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

آموزش تصویری بازکردن نارگیل

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! در ‏15 فوریه 2016 در انجمن خانواده

  1. !!!OMID!!!

    !!!OMID!!! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2014
    ارسال ها:
    2,227
    تشکر شده:
    1,377
    جنسیت:
    مرد

    afiles.namnak.com_users_nm_aup_9410_1094_pics__D8_A8_D8_A7_D8_f0f2c07b93f56e56502983ad96e112e8.jpg بازکردن نارگیل برای کسانی که تا به حال این کار را انجام نداده اند کار بسیار سختی است و حتی ممکن است باعث صدمه زدن به دست و انگشتان شود و در نهایت هم یک نارگیل خرد شده و خراب باقی می ماند.

    فوت و فن بازکردن نارگیل را بدانید

    نارگیل میوه ای بومی هند ، سواحل شمال شرقی آسیا و دریای کاراییب است. در صورت خرید یک نارگیل کامل باز نشده، شکستن آن برای بار اول، ترسناک به نظر خواهد رسید. خوشبختانه، گوشت آبدار و خوشمزه نارگیل ارزش این تلاش را دارد. باز کردن نارگیل فوت و فن خاصی داره و با استفاده از اون شما می تونید به سادگی پوسته سخت نارگیل رو بشکافید و به مغز سفید اون راه پیدا کنید.
    پیش از باز کردن، آب آن را خالی کنید
    اگر بخواهید می توانید پیش از این که نارگیل را بشکنید، آب آن را تخلیه کنید. با این کار شکستن نارگیل خیلی آسان تر می شود.
    1- نارگیل را روی سطح سفت و مسطحی که صدمه نبیند قرار دهید. تخته خرد کن محکم معمولاً برای این کار مناسب است.
    afiles.namnak.com_users_nm_aup_9410_1096_pics__D8_A8_D8_A7_D8_e9d38cb5e804a655a768b042c802d2f7.jpg
    2- چشم نرم نارگیل را پیدا کنید، این بخش از نارگیل به اندازه ای نرم است که بتوانید پیچ گوشتی فلزی یا سیخ را در آن فروکنید. اگر نشد، یک میخ و چکش بیاورید تا سوراخی ایجاد کنید. فقط مراقب باشید این کار را روی سطح لغزنده انجام ندهید. تنها یکی از چشم ها نرم است و به راحتی سوراخ می شود، این چشم را باید سوراخ کنید.
    آب نارگیل را در یک کاسه بریزید. آب نارگیل را در غذا یا برای نوشیدن می توانید مصرف کنید.
    نارگیل را باز کنید. ضربه بزنید و بچرخانید
    afiles.namnak.com_users_nm_aup_9410_1095_pics__D8_A8_D8_A7_D8_09b33cebaad031fb2cd7ff462ff2693b.jpg

    1- نارگیل را در کف دست خود بر روی یک کاسه بزرگ یا سینک نگه دارید. وقتی نارگیل را باز می کنید، آب نارگیل داخل کاسه ای که زیر آن گذاشته اید جمع می شود.
    afiles.namnak.com_users_nm_aup_9410_1098_pics__D8_A8_D8_A7_D8_5c37c5bb5daca3352d242837cbdff9e4.jpg

    2- به رگه بین چشم ها توجه کنید. این رگه را تا خط استوای نارگیل دنبال کنید. همین طور که نارگیل را در دست دارید، آن را در دست آرام آرام بچرخانید و با استفاده از سمت کند چاقو محکم دور تا دور خط استوا ضربه بزنید.
    afiles.namnak.com_users_nm_aup_9410_1097_pics__D8_A8_D8_A7_D8_511387876b7f438314b6765f4043ae98.jpg

    3- به ضربه زدن و چرخاندن نارگیل ادامه دهید تا این که نارگیل کاملاً باز شود. اگر این کار درست انجام شود (پس از چند بار چرخاندن)، نارگیل به دو نیمه مساوی تقسیم می شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.