1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

نان اسكن خامه ای

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    آرد 280 گرم
    شكر 50 گرم
    بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
    نمك قاشق چايخوري
    كره خردشده سرد 75 گرم
    تخم‌مرغ يك عدد
    وانيل يك قاشق چايخوري
    خامه 110 ميلي‌ليتر


    طرز تهيه
    در ظرفي آرد، شكر، بيكينگ‌پودر و نمك را با هم الك كنيد. سپس كره را با نوك انگشت با آرد مخلوط كنيد تا به صورت خرده نان در آيد. در ظرفي ديگر خامه، تخم‌مرغ و وانيل را با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه وسط آرد را گود و مواد مايه را به آرامي با مواد خشك مخلوط كنيد. البته زياد هم نزنيد تا فقط تركيب شوند. خمير را روي سطح آردپاشي شده حدود پنج دقيقه ورز دهيد و به شكل يك دايره با قطر تقريبا دو سانتي‌متر حالت دهيد و با قالب گرد شش سانتي، برش بزنيد. هنگام قالب زدن بهتر است قالب را در خمير بچرخانيد چون بهتر پف مي‌كند. خميرها را روي كاغذ روغني در روي سيني فر با فاصله بچينيد و آن‌ را به مقداري خامه، آغشته كنيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر با 190 درجه سانتي‌گراد بپزيد. مدتي صبر كنيد تا خنك شود و با خامه، مرباي دلخواه يا كره سرو كنيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.