1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

روشهای انتخاب لوازم آشپزخانه صنعتی جهت تولید مواد غذایی:

شروع موضوع توسط novinmarketing در ‏25 ژوئیه 2016 در انجمن رشته های فنی و مهندسی

  1. novinmarketing

    novinmarketing کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2016
    ارسال ها:
    138
    تشکر شده:
    4
    جنسیت:
    زن
    روشی که در انتخاب لوازم آشپزخانه صنعتی جهت تولید مواد غذایی باید به کار گرفته شود شامل موارد زیر می شود:



    1-پخت و سرو : معمولا در رستوران ها یا سازمانهایی که پخت به صورت نمایشی دارند مورد استفاده قرار می گیرد ابتدا سفارش غذا گرفته می شود و بعد از دریافت سفارش غذای درخواستی با تجهیزات مناسب پخته شده و بلافاصله برای مشتری سرو می شود.سفارش غذای آماده شده برای زمان کوتاهی روی کانتر سر آشپز قرار می گیرد تا پیشخدمت آن را بردارد و در اختیار مشتری قرارش دهد.

    2-پخت و نگه داری و سرو

    در این روش مواد غذایی زمان بیشتری بین پخت تا سرو یعنی بالای 60 دقیقه نگه داری می شوند. مواد غذایی در انواع متفاوتی از تجهیزات نگه داری می شوند برخی از آنها نمایشی هستند و در دید قرار می گیرند و مشتری می تواند غذای مورد نظر خود را ببیند و انتخابش کند انتخاب دستگاه نگه داری مواد غذایی که کیفیت و ارزش غذایی مواد طبخ شده را نگه دارد در این روش مهم است .

    3- پخت و سرما

    در این روش مواد غذایی بلافاصله بعد از پخت سرد و انبار می شوند تا بعدا دوباره گرم شده و مورد استفاده قرار گیرند.
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.