1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه و پخت مرغ ذغالی خوشمزه

شروع موضوع توسط novinmarketing در ‏31 ژوئیه 2016 در انجمن انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها

  1. novinmarketing

    novinmarketing کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2016
    ارسال ها:
    142
    تشکر شده:
    4
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی:
    فیله یا *‌مرغنیم كیلو
    گشنیز و نعنا200 گرم
    ماست50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
    سس مایونز50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
    روغن مایعدو قاشق سوپخوری
    سرکهیك حبه
    سیر2 قاشق غذاخوری
    فلفل سبز تندیك تا دو عدد
    ذغالیك تكه


    طرز تهیه و پخت :
    ابتدا روغن را داغ كرده، فلفل و سیر ریز کرده و در آن كمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تكه‌های مربع شكل یا مستطیل شکل خرد كرده و در روغن ریخته و همراه موادمان به خوبی تفت می‌دهیم. در ظرفی دیگر ماست، سركه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط كرده و در کناری میگذاریم، و در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌كنیم تا روغن بیاندازد و خوب مغز پخت شود
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1911.jpg
    روی مرغ نمك می‌پاشیم و فلفل و کمی لیمو تازه سپس سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط می‌كنیم. سپس تكه ذغالی را روی حرارت سرخ می‌كنیم، یك تكه فویل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یك قاشق روغن‌مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را می‌گذاریم،سپس حرارت را خاموش می‌كنیم بعد از مدت سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته است و می‌توانیم در ظرف را برداریم.این غذا را می‌توان با نان یا برنج سرو كرد.نوش جان
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت لوازم آشپزخانه صنعتی مراجعه نمایید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.