1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کلوچه کشمش و خرما و پرتقال

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    آرد 400 گرم
    خامه کم چرب 300 گرم
    شکر 100 گرم
    عسل 2 قاشق غذاخوری
    کشمش 100 گرم
    پوست پرتقال شیرین شده شکری 100 گرم
    خرمای سفت خرد شده 100 گرم
    نمک 1/4 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
    رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
    مواد لازم برای فیلینگ:
    خامه 100 گرم
    شکر 100 گرم

    طرز تهیه

    ابتدا کشمش و پوست پرتقال شکری و خرما را با کمی آرد مخلوط می کنیم تا به هم بچسبند. آرد + نمک + بکینگ پودر + رنده پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده و در یک کاسه گود ریخته مرکز کاسه گودی ایجاد می کنیم و خامه و عسل و شکر را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم و بعد کشمش و پوست پرتقال و خرما را اضافه می کنیم و خمیر را
    به مدت 5 دقیقه ورز دهید سپس این خمیر را نیم ساعت استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کرده سپس آن را در دست پهن می کنیم و بعد با برس کمی خامه روی آن می مالیم سپس در شکر می زنیم بعد در سینی چرب شده قرار می دهیم. فر را از قبل روشن کرده و با درجه 400 فارنهایت با 200 سانتی گراد با شماره 5 قرار دهید به مدت 20 دقیقه. سپس خارج کرده و در ظرف مناسب قرار دهید. این کلوچه ها را بهتر است در ظرف درب دار نگذارید.
    این کلوچه ها را می توانید بعد از پختن در فریزر نگذارید و هنگام مصرف ( نیم ساعت قبل ) از فریزر خارج کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.