1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

نان کروسان

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    خمیر ترش یک ق.س
    شیر یک پیمانه
    شکر یک قاشق غذاخوری
    کره 100 گرم
    شکر 2/1 پیمانه
    نمک 4/1 ق.چ
    وانیل یک ق.چ
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 4 پیمانه
    مواد میانی :
    دارچین به میزان لازم
    کشمش 100 گرم
    شکر 2 ق.غ
    مواد رومال:
    زرده تخم مرغ یک عدد
    شهد یک ق.غ

    طرز تهیه


    ابتدا در ظرف کوچکی شیر را تا دمای 40 الی 45 درجه سانتیگراد کرده ، سپس یک ق.غ شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حل شود. پودر خمیر ترش را اضافه کرده ، 3 تا 5 دقیقه صبر می کنیم تا عمل بیاید. در ظرف دیگری کره ، شکر ، نمک ، وانیل و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده سپس مایه ی خمیر عمل آمده را اضافه می کنیم و نیمی از آرد را در آن ریخته و هم می زنیم(به اندازه ای آرد اضافه شود که خمیر به دست نچسبد) خمیر را ورز داده و روی آن را می پوشانیم تا حجمش 2 برابر شود بعد خمیر را با وردنه به قطر 4 میلیمتر باز کرده، مثلثی شکل بریده و از مواد میانی وسط آن گذاشته و می پیچیم، روی آن را با دستمال نازک پوشانده و مجددا" 20 دقیقه استراحت می دهیم. در آخر با قلمو روی نان ، رومال زده و با حرارت 380 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.