1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

نان عسلی - 2

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    شكر 30 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    شير ولرم 2/1 پيمانه
    خمير مايه 1 قاشق مربا خوري
    آرد سفيد 240 گرم
    نمك 2/1 قاشق چايخوري
    كره يا مارگارين 30 گرم
    كره ( براي مواد مياني نان) 30 گرم
    پودر قند ( براي مواد مياني نان) 60 گرم

    طرز تهیه


    شير و خمير مايه و قدري از شكر را مخلوط كرده مي گذاريم تا برسد . مواد خشك را مخلوط كرده و كره را به آن مي افزائيم سپس تخم مرغ و شير را هم افزوده و خمير را ورز مي دهيم تا خمير صاف و يكنواختي بدست بيايد روي خمير را پوشانده و كناري مي گذاريم تا حجم آن دوبرابر شود سپس خمير را به 8 قسمت مساوي تقسيم كرده و از هر قسمت يك دايره به قطر 12 سانتي متر باز كرده و از مواد مياني يك گلوله كوچك كنار خمير گذاشته و چهارلا تا زده و هر چهار عدد را مثل گل كنار هم چيده و دوباره مي گذاريم تا برسد و در فر 380 درجه فارنهايت يا 190 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار مي دهيم . خمير نباسيستي هوا بخورد و در محيط گرم آشپزخانه پوشانده شود تا سطحش سفت نشود و پس از سرد شدن نان با پودر قند تزئين مي گردد. اين مواد براي دو عدد نان عسلي است .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.