1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

باقلوا یزدی...

شروع موضوع توسط MAHTAB.M در ‏24 آگوست 2016 در انجمن انواع شیرینی

  1. MAHTAB.M

    MAHTAB.M فارس پاتوقی نقره ای

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2016
    ارسال ها:
    766
    تشکر شده:
    2,310
    جنسیت:
    زن
    تهیه این شیرینی سنتی یزد، کمی مشکل است اما با کمی صبر و حوصله و دقت میتوانید آنرا تهیه کنید و مطمئناً اگر آنرا در منزل تهیه کنید از طعم آن بیشتر لذت خواهید برد.
    برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود.

    مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا :

    300 گرم پودر پسته یا بادام
    150 گرم پودر قند
    نصف قاشق غذا خوری هل

    طرزتهیه:

    پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم.

    مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :

    نیم کیلو شکر
    دولیوان آب
    نصف لیوان گلاب

    طرز تهیه:
    شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم.

    مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا :

    2عدد زرده تخم مرغ
    3قاشق سوپخوری روغن مایع
    نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر
    یک استکان شیر
    100گرم کره
    کمی نمک
    کمی گلاب
    به مقدار کافی آرد سفید

    طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:

    بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید.

    a078543812224102a[1].jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.