1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کلوچه عسلی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    خمیر ترش یک ق چ
    شیر ولرم 2/1 ق چ
    شکر 1 ق چ
    آرد 240 گرم
    کره 30گرم
    شکر 40گرم
    تخم مرغ 1عدد کوچک
    رنده پوست پرتقال 1 ق چ
    عسل برای تزئین مقداری
    مواد میانی 30 گرم کره و 60 گرم پودر قند

    طرز تهیه


    ابتدا شیر ولرم را با یک قاشق شکر حل کنید مایع خمیر را روی آن بپاشید و کنار بگذارید به مدت پنج دقیقه در ظرف دیگر آرد و شکر و رنده پوست لیمو مخلوط کنید وسط آنرا کمی گود کنید کره را به همراه تخم مرغ و مایع خمیر عمل آمده اضافه کنید و خوب ورز دهید خمیر را در کاسه ای قرار داده روی آنرا با یک حوله بپوشانید به مدت یکساعت تا حجم آن دو برابر شود سپس خمیر را باز کرده به قطر نیم سانت قالب دایره بزنید از مواد میانی به اندازه یک فندق وسط خمیر گذاشته خمیر را تاکرده تا نیم دایره شود دوباره تا کرده تا بشود چهار لایه دوباره روی آن را پوشانده نیم ساعت استراحت بدهید سپس با حرارت 190 درجه سانتیگراد می پذیم طبقه بالای فر به مدت 15 الی 20 دقیقه
    طرز تهیه مواد میانی : کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 30 دقیقه می زنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.