1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

پیراشکی کرم دار - 2

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    – آب گرم دو یک دوم پیمانه
    – پودر خمیر ترش 2 قاشق چایخوری
    – شکر 2/1 پیمانه
    – روغن مایع 3/1 پیمانه
    – آرد حدود 6 پیمانه
    – روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم – ( حدود 250 گرم )
    مواد لازم کرم پیراشکی
    آرد 1 پیمانه سرخالی
    – شکر 2/1 و 1 پیمانه
    – آب 2 پیمانه
    – وانیل 3/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    ابتدا پودر خمیر ترش ، 1 قاشق چایخوری شکر ، 2/1 از آب گرم را در ظرفی مخلوط کرده ، به مدت 10 تا 15 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر ترش پف کند ( اصطلاحا عمل آید ) . به خمیر ترش عمل آمده مابقی شکر و آب را به همراه روغن مایع اضافه کنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه و مخلوط نمایید. پس از آن کاملا ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد ( آرد تا حدی که خمیر چسبندگی نداشته باشد ، اضافه کنید ). خمیر آماده را در ظرفی قرار دهید و روی آنرا بپوشانید. آن گاه در جای نسبتا گرم به مدت 2 سا عت قرار دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. پس از این مرحله ، روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز نموده و قالب بزنید. ( اندازه ی قالب بستگی به سلیقه شما دارد ) از کرم در میان خمیر قرار دهید و دور خمیر را کمی مرطوب کنید. سپس خمیر دیگری که کمی از خمیر اول بزرگتر قالب زده اید ، را روی خمیر اول قرار دهید و با قالب اندازه ی اول هر دو خمیر را با هم قالب بزنید. به این ترتیب دور تا دور خمیر به هم میچسبد و مابین خمیر کرم قرار می گیرد.خمیر آماده شده را به مدت 10 تا 15 دقیقه زیر پوشش قرار دهید تا مجددا پف کند. سپس در روغن فراوان داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و آ ن گاه در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
    طرز تهیه کرم پیراشکی : آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را به آن بیافزایید و دوباره مخلوط نمایید . سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در آید . سپس از روی حرارت بردارید و آ ن گاه وانیل را اضافه کنید .( پیش نهاد : در صورت تمایل می توانید پیراشکی را بدون کرم و با سس شکلات سرو نمایید )
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.