1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه شربت تخم شربتی

شروع موضوع توسط *somayhe* در ‏30 آگوست 2016 در انجمن دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. *somayhe*

    *somayhe* $ فارس پاتوقی برنزی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2014
    ارسال ها:
    399
    تشکر شده:
    908
    جنسیت:
    زن
    تقریبا همه از خوردن شربت زعفرانی تخم شربتی در ایام محرم خاطره دارند. شربتی که بیشتر آن سال هایی که تاسوعا و عاشورا در فصل تابستان قرار داشت، بین مردم پخش می شد.اما با توجه به خاصیت هایی که تخم شربتی دارد، بد نیست اگر می خواهید این روزها شما هم نذری بدهید، این شربت سنتی را انتخاب کنید.



    تخم شربتی گیاهی خودرو است که به دلیل داشتن ترکیبات لعاب‌دار به صورت محلول در آب و شربت استفاده می‌شود.تخم شربتی خواص زیادی دارد و تنها مخصوص فصل گرما و تابستان نیست.
    یکی از خواص تخم شربتی لاغری است؛ استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.
    ضمن اینکه مقدار زیادی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم دارد و در کسانی که مشکل جذب کلسیم دارد، این شربت به دلیل داشتن ماده معدنی به نام بورون،باعث انتقال کلسیم به استخوان ها می شود.
    تخم شربتی برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است و مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت تاثیر زیادی دارد. درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها،از بین بردن خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا، درمان سیاه سرفه، رفع عطش، تنظیم فشار خون، تقویت قلب و تقویت اعصاب، از دیگر خاصیت های این دانه های ریز و سیاه است.
    و حالا طرز تهیه شربت تخم شربتی؛
    مواد لازم :
    شکر : دو لیوان
    آب : یک لیوان
    زعفرون آب کرده: به میزان لازم
    گلاب : یک چهارم لیوان
    تخم شربتی : یک یا دو قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    ایتدا زعفران را آب کنید و کنار بگذارید. بعد در یک کاسه،تخم شربتی را مانند خاکشیر بشویید و روی دانه ها آب بریزید و بگذارید خیس بخورد. برای این مقدار کم، معمولا یک یا دو ساعت خیس خوردن کافی است.
    حالا باید شهد را درست کنید. آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی شربت غلیظ شد و به اصطلاح قوام آمد، زعفران را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس گلاب را به آن اضافه کنید و در آخر تخم شربتی را درون شهد آماده شده بریزید. پس از اینکه این مخلوط کاملا خنک شد، شربت شما آماده است.

    می توانید این شربت را ساده و بدون زعفران هم آماده کنید.
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏30 آگوست 2016
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.