1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

باقلوای لبنانی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏30 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم – شیر 1 استکان
    – ماست 1 استکان
    – روغن مایع 1 استکان
    – آرد به مقدار لازم
    – نشاسته ذرت به مقدار لازم
    – آجیل ( مغز پسته ، مغز گردو ، بادام هندی ، بادام و فندق )
    – شهد یا شربت : شکر 1 لیوان – آب 2 لیوان – لیمو ترش نصف

    طرز تهیه
    شیر ، ماست و روغن مایع را درون کاسه ریخته و آرد را اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست آید و به دست نچسبد . و بعد آنرا کم کم اندازه نارنگی برداشته و روی نشاسته ذرت آنرا پهن می کنیم و نازک شود . و بعد از دستگاه رشته کن رد می کنیم و دور دو انگشت آن را پیچیده و درون روغن سرخ می کنیم و در شهد می غلتانیم و درون آنرا مغز آجیلی می گذاریم و روی آنرا با پودر پسته تزئین می کنیم. این خمیر هم برای کلیه باقلواهای لبنانی ، ترکیه ای و سوری مورد استفاده است. این خمیر برای درست کردن غذاهای متنوع هم مناسب است .
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.