1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

لقمه اسفناج

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏22 ژوئیه 2012 در انجمن ساندویچ و پیتزا

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
    سركه يك قاشق غذاخوري
    تخم‌مرغ يك عدد
    بيكينگ‌پودر 1/4 قاشق چايخوري
    نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم
    مواد لازم ميانی
    اسفناج 500 گرم
    پياز يك عدد
    پنير سفيد 50 گرم
    كره يك قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    [​IMG]
    لقمه اسفناج
    طرز تهيه
    پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    مخصوص برا ملوان زبـــــــــــــــــــــــــــــل ههههههههه ؛ ممنون عالیه-gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.