1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی با رشته های رنگی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1342335644_original_ktjvrqlgminedpaczyhs.jpg
    موادلازم:
    فیله ماهی (هر نوع ماهی) = 6 عدد
    روغن دانه آفتابگردان = 3 الی 4 قاشق غذاخوری
    زنجبیل رنده شده با رنده درشت=2 الی 3 قاشق غذاخوری
    سیر کاملاً خرد شده= 3 حبه
    فلفل قرمز = 3 عدد
    پیازچه = 1 عدد بزرگ
    سس سویا = 1 قاشق غذاخوری

    طرزتهیه:
    ماهی‌ها را به نمک و فلفل آغشته نمایید. سپس سه بار با سر پهن چاقو و یا گوشه قاشق، روی ماهی‌ها بکوبید.

    داخل ماهیتابه، یک قاشق روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، ماهی‌ها را داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید. اگر ماهی‌ها دارای پوست هستند، ابتدا آن را از قسمت پوست، داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید تا زمانی که پوست آن کاملاً برشته شود.

    وقتی دو طرف ماهی‌ها سرخ شد، آن را به ظرف مورد نظر برای سرو، منتقل نمایید.

    دانه‌های فلفل قرمز را جدا کنید و آن‌ها را همراه با پیازچه به صورت رشته های باریک، خرد نمایید.

    باقیمانده روغن را حرارت دهید. سپس زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را برای حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

    ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پیازچه‌ها را داخل آن بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید.

    ابتدا سس سویا و سپس محتویات ماهیتابه را روی ماهی‌ها بریزید.

    غذا آماده است.

    نوش جان!
    منبع : اشپز انلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.