1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی قزل آلا

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1328995438_original_oqvrkzfxmyeucjngtwds.jpg

    مواد لازم :

    ماهی قزل آلا به تعداد نفرات

    آبلیمو نصف استکان

    روغن مایع دو سه قاشق غذا خوری

    پیاز یک عدد متوسط

    فلفل دلمه ای یک عدد

    لیمو ترش تازه

    سس کچاپ یک قاشق غذا خوری

    کاری -زردچوبه - زعفران - نمک



    سس ماهی:

    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

    آب نصف فنجان

    آبلیمو یک چهارم فنجان

    زعفران یک قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ماهی رو بعد از تمیز کردن خشک کنید و کنار بگذارید .

    آبلیمو + روغن مایع + زردچوبه + پودر کاری + سس قرمز + نمک رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها حل بشن .

    طرز تهیه ماهی قزل آلا

    ماهی ها رو درون این مایع بگذارید و ماهی رو درش بخوابونید و با قاشق داخل شکم ماهی رو هم از این مخلوط بمالید .

    ماهی قزل آلا

    پیازها رو حلقه حلقه کنید و داخل و رو و زیر ماهی بچینید .

    طبخ ماهی قزل آلا

    یک ساعت در یخچال زمان بدید تا ماهی در این مخلوط باقی بمونه و مزه دار بشه .

    بعد از یک ساعت ماهی ها رو از سس در میاریم و پیازها رو کنار میگذارید و داخل شکم ماهی لیمو ترش حلقه شده ، فلفل دلمه ی حلقه شده و یکی دو عدد هم از پیازهای کنار گذاشته شده میگذاریم.

    در صورت دلخواه می تونید ماهی ها رو به آرد آغشته کنید و سرخ کنید . اگر هم نه که در روغن یک طرفش رو سرخ کنید وبرگردونید .

    طبخ ماهی قزل آلا

    برای طرف دوم درب ماهی تابه رو بگذارید تا ماهی مغز پخت هم بشه. در آخر مقدار خیلی کمی آبلیمو و زعفران هم روی ماهی ها بریزید تا حسابی مزه دار بشن . می تونید از سس ماهی هم استفاده کنید .

    طرز تهیه سس ماهی

    همه رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و موقع سرو روی ماهی استفاده می کنیم .


    *** نکته ***

    با همین روش بدون آرد می تونید ماهی ها رو روی آتش کبابی هم کنید .

    منبع : اشپز انلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.