1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی شکم پر

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1329925006_original_drcnhxijauemtfqzolpk.jpg
    موادلازم:
    ماهی= 1 عدد
    گشنیز خرد شده =250 گرم
    پیاز خرد شده= 1 عدد
    سیر خرد شده =250 گرم
    تمبرهندی= به میزان لازم
    گردو = 50 تا 100 گرم
    ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    روغن سرخ كردنی= به میزان لازم
    طرز تهیه:
    - ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
    - مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
    - سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
    - پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
    - درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
    - مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
    - در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
    - سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
    * نكته :
    - به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
    - به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.