1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی آزاد با سس تند

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1322759047_original_lcndvtqiprkszmwhjxou.jpg
    مواد لازم :

    استیک ماهی آزاد= 2 تکه هر کدام ۲۲۵گرم
    نمک و فلفل سیاه =به میزان لازم
    روغن مایع = 2 قاشق سوپخوری
    آب لیمو= یک دوم پیمانه
    رنده پوست لیمو = یک قاشق سوپخوری
    مواد لازم برای سس ماهی:
    فلفل قرمز تند= شش عدد
    سیر = دوحبه
    دانه آفتابگردان = دوقاشق سوپخوری
    آب لیمو تازه و روغن زیتون =(از هر کدام)۲/۱ پیمانه
    رنده پوست لیمو = یک قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل = به میزان لازم
    طرز تهیه:
    چاقو را کنار استخوان ماهی فرو کنید و تا انتها ببرید .
    با طرف دیگر نیز همین کار را انجام دهید و استخوان را جدا کنید .
    مقدرای نمک روی سطحی پاشیده و تکه های ماهی را از طرف پوستش روی آن قرار دهید .
    سپس با یک چاقو تیز از طرف خودتان به آرامی شروع به جدا نمودن گوشت از پوست نمائید , به طوریکه تا حد امکان نزدیک به پوست باشد . این عمل را در هر تکه ماهی انجام داده و پوست آنها را جدا نمائید, بعد از قسمت باریک تر ماهی به صورت رل بپیچید و با یک نخ آن را ببندید سپس روغن آفتابگردان را به ماهی بمالید . بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو را مخلوط نموده به ماهی اضافه کنیدو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس ۵ عدد از فلفل های قرمز تند را بدون دانه کنیدو با سیر , دانه آفتابگردان , آب لیمو و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید. سپس کاملاً مخلوط نموده بعد تدریجاً روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود. ماهی را از سس که در آن خوابانیده بودید, خارج نموده و هر طرف را در ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه کبابی کنید . سپس با سس ماهی سرو نمایید .
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.