1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کباب قزل‌آلا با گشنیز و جعفری

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم :

    ماهی قزل‌آلای درسته : ۴ عدد

    آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

    گشنیز یا جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

    نمک: یک‌دوم قاشق مرباخوری

    فلفل تازه ساب: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

    لیموترش نصف‌شده: به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    سر ماهی‌ها را جدا کنید سپس آن‌ها را شسته و روی دستمالی خشک کنید. آبلیمو و روغن را مخلوط کنید و با برس روی ماهی‌ها بمالید. گشنیز، نمک و فلفل را هم روی تمام سطوح ماهی‌ها و داخل شکم‌شان بپاشید و روی توری کبابی فلزی خوب چرب شده‌ای بچینید. سپس توری را روی پنجره فلزی بگذارید و روی منقل زغالی یا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط ۸ تا ۱۲ دقیقه کباب کنید. در نیمه زمان پخت، توری کباب را بچرخانید تا ۲ طرف ماهی خوب کباب شود. زمانی که چنگال به‌راحتی در گوشت ماهی فرو رود و گوشت را ورقه کند ماهی حاضر است و می‌توانید آن را با لیموترش تازه سرو کنید.
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.