1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه زیتون پرورده

شروع موضوع توسط soheila jon در ‏9 آگوست 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. soheila jon

    soheila jon کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2012
    ارسال ها:
    309
    تشکر شده:
    290
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم :
    زیتون سبز : یک کیلو
    مغز گردو : ۲۵۰ گرم
    سیر : به هر اندازه که دوست دارید
    انار ترش : به اندازه کافی
    آب انار : یک لیوان
    رب انار : یک قاشقغذاخوری
    گلپر : یک قاشق چای‌خوری
    چوچاق ( سبزی‌ محلی ) اگر ندارید نعنای خشک ساییده شده : ۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل : به اندازه کافی
    طرز تهیه :
    ابتدا زیتون‌ها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنید سپس هسته‌هایش را درآورید.
    بعد زیتون‌ها را خوب بشویید و بگذارید آبش برود در غیر این صورت زیتون پرورده‌تان شل و آبکی می‌شود.
    حالا مغز گردو را خوب خرد کنید تا آماده مخلوط کردن با زیتون شود. البته نباید خیلی پودر شود طوری باشد که مغز گردو را زیر دندان‌های‌تان حس کنید.
    حالا انارها را خوب چرخ کنید تا یک دست و نرم شوند. انارنباید به صورت درسته و دان در زیتون پرورده ریخته شود.
    سبزی محلی را که شمالی‌ها به آن چوچاق می‌گویند، خوب چرخ و یا ریز خرد کنید. اگر سبزی محلی ندارید نعنا خشک یا تازه هم کارتان را راه می‌اندازد.
    سیرها چرخ و یا ریز کنید.
    حالا وقت مخلوط کردن مواد است. زیتون‌ها را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و کم کم موادتان را به آن اضافه کنید.
    اول گردوی خرد شده و بعد سبزی چرخ شده و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گلپر، آب انار، رب انار و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    حالا زیتونی‌ را که پرورانده‌اید داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بگذارید یک شبانه روز در یخچال بماند. بعد از یک روز می‌توانید با غذا میل کنید.

    نکته ها :
    در مصرف رب انار و آب انار دقت کنید. اگر بیش از یک لیوان باشد زیتون پرورده‌تان آب می‌اندازد و آب و دانش از هم جدا می‌شود.
    رب انار را هم زیاد اضافه نکنید زیتون پرورده نباید زیاد ترش باشد

    طعم و مزه زیتون پرورده به سیر آن است ولی اگر سیر دوست ندارید از پودر آن که بوی کمتری دارد استفاده کنید.
    اگر زیتون سبزی که خریده‌اید تلخ است یک شبانه‌روز در آب نمک و آب لیمو بخیسانید تا تلخی‌اش برطرف شود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ................................................ :)-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.