1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی بلورین

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    موادلازم:


    ماهی سفید ۱عدد

    ورق ژلاتین ۲ ورق
    آب
    ۲پیمانه پودر ژلاتین
    ۳قاشق سوپخوری سس مایونز
    ۳ پیمانه خامه
    ۲/۱ پیمانه روغن زیتون
    ۳/۱ پیمانه
    آبلیمو

    ۳/۱ پیمانه
    نمک و فلفل
    به میزان لازم

    ماهی را به حالت بخار پز می پزیم . ورق ژلاتین را در دو پیمانه آب سرد به مدت ۲ دقیقه قرار می دهیم . بعد پودر ژلاتین را با پیمانه آب مخلوط کرده روی بخار آب می گذاریم تا حل شود . ورق ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده و به محلول ژلاتین که روی بخار آب است , اضافه می کنیم . سس مایونز و خامه , آبلیمو و روغن زیتون را با مفتول به هم زده و محلول ژلاتین را به آن اضافه کرده کمی صبر می کنیم تا این مایه سرد شود. توجه داشته باشیم در حدی سرد شود که بتوانیم آن را روی ماهی بریزیم . اگر گرم باشد , وقتی روی ماهی می ریزیم , از اطراف آن تمام سس پایین ریخته می شود و اگر زیاد سر شده باشد, روی سطح ماهی یکدست نمی شود. ماهی را روی شبکه توری قرار داده, مایه آماده را روی آن می ریزیم . ممکن است نیاز باشد عمل ریختن مایه روی ماهی دوبار انجام گیرد . در این صورت محلول مایونز و ژلاتینی که از اطراف ماهی در سینی زیرین ریخته شود, مجدداً جمع آوری کرده در صورت نیاز کمی گرما داده و روی ماهی می ریزیم و مطابق تصویر تزئین می کنیم .

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.