1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی زنجبیلی,غذای سنگاپوری

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1314634959_original_tldkyaspmofbuchenqwi.jpg
    طـرز تـهـیـه

    ابتدا تابه را با روغن زیتون چرب کنید و تکه‌های ماهی را در کف آن بچینید و رویشان زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز و میخک بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بخارپز شوند.

    بعد از گذشت این زمان، پیازهای خرد شده و آب‌لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا 10 دقیقه دیگر نیز تکه‌های ماهی روی حرارت باقی بمانند. به این ترتیب ماهی شما با ادویه‌های یاد شده آماده خوردن خواهد شد.

    البته برای سرو ماهی‌ها، آب‌لیموی اضافه و باز هم فلفل قرمز توصیه می‌شود.


    ==================================

    اگر چاق هستید



    این غذا را با حداقل روغن تهیه و آن را با نان سبوس‌دار میل کنید و در کنارش یک بشقاب سبزی‌های بخارپز مانند هویج، لوبیا سبز، کدو سبز و گوجه فرنگی بگذارید تا هم مواد مغذی بیشتری دریافت و هم احساس سیری کنید.

    اگر زخم معده دارید



    از افزودن زنجبیل و فلفل قرمز صرف‌نظر کنید زیرا این ادویه‌ها تحریک‌کننده هستند و می‌توانند زمینه ترشح اسید معده را فراهم کنند و همین موضوع باعث تشدید زخم معده می‌شود، بنابراین ماهی را با سبزی‌های معطر و آب‌لیموی اضافه طعم دار کنید.

    اگر فشارخون دارید



    برای طعم دادن به ماهی‌ها، از سیر تازه استفاده کنید. در کنار آن ساقه‌های بخارپز شده کرفس را قرار دهید و یک لیوان آب پرتقال تازه با آن میل کنید زیرا این نوشیدنی منبع پتاسیم است و می‌تواند به کنترل فشار خون شما کمک کند.
    منبع :اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.