1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

میگو پفکی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1309721826_original_ndkzvruhoamspqwlxbgi.jpg
    مواد لازم:
    آرد =یك فنجان پر
    شیر= یك فنجان
    روغن زیتون= دو قاشق سوپخوری
    تخم مرغ =3 عدد
    جوش شیرین =یك قاشق چایخوری
    نمك و فلفل= بمقدار كافی
    میگو=بمقدار كافی
    طرز تهيه:
    تخم مرغها را در شیر می شكنیم و جوش شیرین و نمك و فلفل را اضافه می كنیم و مخلوط كرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.
    میگوها را بعد از تمیز كردن و شستن می گذاریم كه كاملاً آبش كشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه كه درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود.
    اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینكه درون مواد بریزید مدت 5
    دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست كنید.
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.