1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماهی سرخ شده در خمیر

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای دریایی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1298924819_original_qlsatyzcivojmwfbhgnr.jpg
    مواد لازم:
    آرد نخود=100 گرم
    زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
    سیر تازه کوبیده شده=1 قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
    فلفل سبز تازه=2 عدد ریز شده
    آب=300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان
    ماهی روغنی=1 کیلوگرم
    روغن=300 میلی لیتر
    برگهای تازه گشنیز ریز شده
    برنج پخته شده برای صرف
    مواد لازم برای تزئین:
    دو عدد لیموی تکه شده،6 عدد فلفل سبز از وسط بریده شده
    طرز تهيه:
    1. آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
    2. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
    آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
    4. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
    5. تکه های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
    6. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
    7. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه های لیمو و فلفل سبز تزئین کنید و با برنج پخته صرف کنید.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.