1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

غنی سازی غذا با فولیك اسیدخطرابتلا به سرطانهای كودكی را كاهش می دهد

شروع موضوع توسط EBLIS در ‏11 آگوست 2012 در انجمن بهداشت

  1. EBLIS

    EBLIS کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,051
    تشکر شده:
    80
    جنسیت:
    مرد
    غنی سازی غذا با فولیك اسیدخطرابتلا به سرطانهای كودكی را كاهش می دهد



    نی سازی غذاها با فولیك اسید خطر بروز رایج ترین نوع سرطان ها در كودكان یعنی سرطان كلیه و نوعی تومور مغزی را كاهش می دهد.

    به گزارش دیلی میل، ماده مغذی فولیك اسید احتمال بروز تومور 'ویلمز' كه نوعی سرطان كلیه و همچنین تومور 'PNET' كه نوعی سرطان مغز است، در كودكان كم می كند .
    دكتر 'كیمبرلی جانسون ' استادیار دانشكده پزشكی دانشگاه واشنگتن گفت: نتایج تحقیقات نشان می دهد ماده مغذی فولیك اسید احتمال بروز سرطانهای خاص كودكی را در آمریكا كاهش داده است .
    محققان در این بررسی میزان بروز سرطانهای كودكی را در قبل و بعد از غنی سازی غذا با فولیك اسید بررسی كردند . آنها دریافتند میزان بروز تومور ولیمز از سال 1986 تا 1997 افزایش و پس از آن كاهش یافته است كه این امر نشان دهنده تاثیر مثبت غنی سازی غذا با فولیك اسید است.
    میزان سرطان PNET نیز از سال 1986 تا 1993 افزایش و پس از آن كاهش یافت.
    این تغییر در روند بروز این بیماری ها دقیقا با غنی سازی غذا با فولیك اسید مصادف نیست اما درست از زمانی كه به زنان در سن باروری مصرف روزانه 400 میكروگرم فولیك اسید توصیه شد، این كاهش بیماری روی داد.
    محققان از داده های سال 1986 تا 2008 موسسه ملی تحقیقات سرطان، موسسه اپیدمی شناسی و برنامه نتایج نهایی آمریكا استفاده كردند.
    این موسسات اطلاعات را در مورد سرطان در مناطق مختلف آمریكا از سال 1973 جمع آوری كرده بودند. در این تحقیق 8829 كودك از سن بدو تولد تا چهار سالگی بررسی شدند كه به سرطان مبتلا شده بودند.
    به گفته جانسون كاهش در تعداد سرطان های كلیه و مغز در كودكان با استفاده از تحلیل داده ها تشخیص داده شد. نكته مهم آن است كه میزان كاهش یافته تومور ویلمز نیز در تحقیق كوچك تری در انتاریو در كانادا درسال 2011 كشف و اعلام شد.
    اسید فولیك كه به نام‌های فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده می‌شود برای سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته‌ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوكی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌كند.
    غذاهایی كه دارای میزان چشمگیری اسید فولیك هستند شامل جگر، عدس، سبوس برنج، آرد سویا، نخود، لوبیا قرمز، بادام زمینی، اسفناج، برگ شلغم، گندم، كدو تنبل و مارچوبه
    است .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.